top of page
Search

Kako se spakirati kao profesionalac? Popis stvari za ljetovanje


Pakiranje prije puta svima nama predstavlja velik stres, neovisno o tome putuje te prvi ili stoti put. Mozgate što spakirati, što će trebati, a što neće te na kraju ljetovanja uvijek nas dočeka dodatni kofer koji niste ni otvorili.


Obitelj Kovačić i Villa Mila Vam zato donose popis stvari koje ne smijete zaboraviti prilikom pakiranja.


Potpuni popis možete pronaći na dnu članka.



1. ODJEĆA


Ukoliko ste na putu oko tjedan dana odjeća je nešto što morate nositi sa sobom, ali ono što vam je najpotrebnije u ovoj kategoriji jesu čarape i donje rublje.


Ne, zaboravite da je hladno vrijeme moguće čak i u ljetnim mjesecima tako da uvijek imajte topliju vestu pri ruci.


2. KOZMETIKA


Ono što nam prvo pada na pamet su naravno pasta i četkica za zube kao i razni šamponi koji često zauzimaju mnogo mjesta u koferu, a nikada ih cijele ne potrošimo.


U mnogim drogerijama prodaju se putne verzije šampona za kosu, tijelo i pasta za zube tako da na ovaj način vaša torba može biti lakša!


3. "VAMOS ALA PLAJA"


Suncobran, krema za sunčanje, ručnik, mali frižider, sunčane naočale, ali kako sve to popamtiti? Jednostavno! Zamislite da ležite na plaži! Ili samo pogledajte naš popis na dnu stranice!

Iako ste već tjednima uzbuđeni zbog putovanja na more često se dogodi da zaboravimo najbitniju stvar - kupaći kostim!


4. OSOBNI DOKUMENTI


Bez svega ostalog možete, ali osobna i zdravstvena iskaznica, kreditna kartica i putovnica (ukoliko putujete) su ključ svakog uspješnog putovanja!






Preporučamo da ovaj vizual spremite na mobilni telefon ili računalo kako bi Vam bio pri ruci i sljedeći put kada će te ići na put.



1,149 views0 comments
bottom of page